Kawaii-World
Friday, November 1, 2013 • 1:13 AM • 0 Love Note



Assalamalaikum . Hello , dh lama tak jengok belog Nasha yg dah berhabuk nih . pheww ! Bukan apa tau , Nasha dah ada belog baru . Follow disini :)

Thanks okea . follow tau , Nasha akan follow back korng :) Byee :)



posted by Nasharina Sardi @ 1:13 AM
 

• 12:59 AM • 0 Love Note



Assalamualaikum , Nasha nak bagi Freebies pulak nih . :) Ni freebies Scalloped Edges .  Yang ala2 langsir tu .

Minta kebenaran dulu kalau nak repost freebies nie .





              http://media.tumblr.com/tumblr_loogkbQfz31qf72le.png



             http://media.tumblr.com/tumblr_loogjuq06H1qf72le.png


                           

             http://media.tumblr.com/tumblr_loogjonxvM1qf72le.png



             http://media.tumblr.com/tumblr_loogjeWg871qf72le.png




             http://media.tumblr.com/tumblr_loogi2CQQu1qf72le.png




             http://media.tumblr.com/tumblr_loogizkKEa1qf72le.png




             
            http://media.tumblr.com/tumblr_loogipMnTt1qf72le.png




            http://media.tumblr.com/tumblr_loogieAxAL1qf72le.png


Okea, ini je . No repost without my permission . :) 

Credit : theamazingtutorials.tumblr.com  








posted by Nasharina Sardi @ 12:59 AM
 

Wednesday, October 23, 2013 • 2:35 AM • 0 Love Note




Assalamualaikum . Yeay ! Harini nak share apa pulak ye ? haa . Actually I have many stories here .

1. Dapat Hadiah .

  Dapat hadiah ? hadia ape ? Haa , hari ni Nasha dapat hadiah bagi hai kecemerlangan pelajar haritu . Nasha get 2 piala(s) haha . Yang satu untuk tertinggi m/p Sains yang satu lagi pulak PSV . happy tau ! sem 2 yang dtg nanti Nasha akan work hard untuk itu. :)

2. Cikgu yang baik tapi suka menyakat !

 Nak crta pasal cikgu , nama cikgu tu Cikgu Suriani . Ajar kitorang bm . Dia suka menyakat Nasha . Kekadang dia ubah nama Nasha jadi Nashardot / Haha \ apekejadah tu ? haha .

      Last but not least ! Crta pasal MAMAT POYO SEDUNIA ! IHATEHIM !

  Pasal budak nih , nama dia Azizi , benci betol aku tengok laki cenggituh . Tak tahu nak hormat org perempuan . Dia olwes kutuk Nasha bebagai . Ekceli , I don't like that kind of guy . Ngegeh ! Kalau kau tak dpt hormat aku , at least kau hormat org prempuan yang lain . Knapa kau jahat sangat jadi org lelaki . Org larang kau buat mcm tu ,, perangai kau makin adi erk . Sakit betol aku , Aku lebih rela duduk kelah 2F drpd duduk sekelas dgn dia .
 Kawan Nasha pulk ckp , klu kami berdua asyik nak bergaduh je , dh besar nanti jodoh . ehwhat ?? JODOH ? Tak nak ! eiww -.- No test . Tak nak aku lahh . Bekawan pun aku taknakk ! Dia tu menyakitkan hati betol lahh . Tak pandai fhm prasaan aku . Memang . Sedih ! Geram ! errr ! . hmm . okey lahh . ni je . papaii !

what goes around comes around :) 



posted by Nasharina Sardi @ 2:35 AM
 







Assalamualaikum and hi people ! Welcome to blog...Don't forget to leave your footprint on my cbox...Don't open my page source and copy anything without my permission...Enjoy your visit here...
Do follow me dear visitor...^^


1 2 3 4 5